Jansma Jacht & Bavaria

Jansma Jacht is de dealer voor de Benelux van Bavaria motorboten, zeiljachten en catamarans. De showroom en de verkoophaven van onze A1 locatie in Sneek lenen zich uitstekend voor een optimale presentatie van de modellen van deze kwaliteitswerf. Jansma Jacht heeft een enthousiast, gekwalificeerd verkoopteam dat u uitstekend kan informeren over de verschillende nieuwe modellen van Bavaria.

Op de locatie in Sneek kunt u terecht voor Bavaria motorboten, zeiljachten en catamarans. U bent van harte welkom!

Bavaria Yachts

Bavaria bouwt hoogwaardige motorboten, zeiljachten en catamarans die emoties losmaken: luxe, imago en prestige. Door de samenwerking met top designteams en hun eigen expertise met de motorboten, zeiljachten en catamarans is Bavaria in staat om aan de ultieme wensen van de klant te voldoen.

Voor elk type motorboot, zeiljacht of catamaran ontwikkelt Bavaria een zo economisch mogelijke bouwmethode, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Om de hoge kwaliteit van de jachten te garanderen, wordt er met de nieuwste 3D-ontwerpsoftware, hoge precisie CNC-machines en robot, geklimatiseerde productie ruimtes, automatische lakstraten met UV-uitharding en lasertechnologie gewerkt. In het eigen testcentrum worden onder meer motor-, stabiliteit- en hellingtesten uitgevoerd.

Ontdek ze hier >

Zeiljachten

Bavaria zeiljachten voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen in de seriejachtbouw. Dit is een van de redenen van de nauwe relatie met ’s werelds grootste designbureaus zoals Farr Yacht Design, Cossutti Yacht Design andere gerenommeerde partners. Samen worden de modellen ontwikkeld die alle CE eisen aanzienlijk overtreffen. Bovendien worden alle Bavaria zeiljachten en de productie regelmatig door Germanischer Lloyd gecontroleerd.

In onze showroom in Almere hebben wij vaak modellen op voorraad. Daarnaast hebben wij voor bezichtiging ook andere schepen beschikbaar.

Om u een vergeefse rit te besparen, raden we aan contact met ons op te nemen.

Ontdek ze hier >

Catamarans

Vanaf het begin heeft Bavaria gestaan voor ‘Visie & Innovatie’. Met het voortdurende ontwikkelingsproces van de cruiser-lijn en de succesvolle toevoegingen van bijvoorbeeld de vision-lijn en de motorjachten, is het eigenlijk voor de hand liggend dat Bavaria zich is gaan focussen op de ontwikkeling van catamarans.

Samen met de Nautitech werf, één van de beste catamaran-scheepswerven ter wereld, heeft Bavaria meerdere modellen catamarans ontwikkeld variërend van 40 t/m 54 voet.

Ontdek ze hier >

Locatie Sneek

E-mail: info@jansmajacht.nl
Telefoon: +31(0)515-433390

Copyright © Jansma Jacht 2018  |  Realisatie website: Evenredig