Jansma Jacht: Bavaria & Nautitech

Jansma Jacht is de dealer voor de Benelux van Bavaria motorboten en de  Nautitech catamarans. De showroom en de verkoophaven van onze A1 locatie in Sneek leent zich uitstekend voor een optimale presentatie van de modellen van Bavaria & Nautitech. Jansma Jacht heeft een enthousiast, gekwalificeerd verkoopteam dat u uitstekend kan informeren over de verschillende nieuwe modellen van Bavaria en de Nautitech catamarans.

Bavaria Yachts

Bavaria bouwt hoogwaardige motorboten en catamarans die emoties losmaken:
Luxe, Imago en Prestige. Door de samenwerking met top designteams en hun eigen expertise met de motorboten en catamarans is Bavaria in staat om aan de ultieme wensen van de klant te voldoen.

Voor elk type motorboot ontwikkelt Bavaria een zo economisch mogelijke bouwmethode, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Om de hoge kwaliteit van de jachten te garanderen, wordt er met de nieuwste 3D-ontwerpsoftware, hoge precisie CNC-machines en robot, geklimatiseerde productie ruimtes, automatische lakstraten met UV-uitharding en lasertechnologie gewerkt. In het eigen testcentrum worden onder meer motor-, stabiliteit- en hellingtesten uitgevoerd.

Ontdek ze hier >

Nautitech Line

Vanaf het begin heeft Bavaria gestaan voor ‘Visie & Innovatie’. Met het voortdurende ontwikkelingsproces is het eigenlijk voor de hand liggend dat Bavaria zich is gaan focussen op de ontwikkeling van catamarans.

Samen met de Nautitech werf in La Rochefort, één van de beste catamaran-scheepswerven ter wereld, heeft Bavaria meerdere modellen catamarans ontwikkeld variërend van 40 t/m 54 voet.

Ontdek ze hier >

Jansma Jacht BV

Zwolsmanweg 24-28 (’t Ges)
8606 KC  Sneek, Holland
E-mail: info@jansmajacht.nl
Telefoon: +31(0)515-433390

Copyright © Jansma Jacht 2018  |  Realisatie website: Evenredig