Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


SSI Wide Tech

SSI Wide Tech
bekijk alle 5 foto's

De sportboten en cruisers van Chaparral zijn afkomstig uit Nashville, U.S.A. Chaparral bouwt circa 6.000 boten per jaar en heeft in de afgelopen 22 jaar een goede reputatie opgebouwd en is winnaar van 23 awards waaronder 8 Boat of the Year trophy’s. In 2003 is de producent ISO 9001:2000 gecertificeerd voor het leveren van hoge kwaliteit en consequente managementsystemen.

De sportboten hebben een zeer sportieve uitstraling, een extreem hoog kwaliteitsniveau en een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De SSI sportboten zijn de top of the line. Leverbaar van 18-28 ft en een opmerkelijke styling. Het design van de verlengde V-vorm romp betekent ongeëvenaarde vaareigenschappen. Zeer recent zijn 5 types van de Chaparral SSI gehonoreerd met Awards for Product Excellence, 4 van deze SSI serie hebben the “Boat of the Year honors”. Gekregen.

De modellen range vindt u in het linker menu, klik op een model voor meer informatie.

NIEUW VAN CHAPARRAL DE SSI WIDE TECH MODELLEN:
Alleen Chaparral komt met vijf gloednieuwe familie bowriders die perfect passen in het dagelijks gebruik. SSI Wide Tech modellen zijn complete restyle boten. Om te beginnen met de voorpunt: de Wide Tech design bied meer zitruimte waar je u tegen zegt. De Wide Tech modellen hebben ruim zonnedeck en een oversized geïntegreerd zwemplateau. De RVS bekerhouders zijn ook standaard. De accenten in de bekleding is aangepast met de rompkleur. Bergruimte is er voldoende aanwezig zoals onder het zonnebed, onder elke bank en een zeer ruim skiluik.

© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap