Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


VIRTESS 420 COUPE

VIRTESS 420 COUPE
bekijk alle 12 foto's

Bavaria Virtess 420 Coupe in actie:


Bavaria Virtess 420 Coupe:

Doorontwikkeling van de nieuwe Bavaria luxe serie: De nieuwe Virtess 420 Coupé,

Naast de Virtess 420 Fly, is er reeds een tweede jacht voor luxe serie in ontwikkeling. Met de nieuwe Virtess 420 Coupé wil Bavaria zijn positie in het premium segment verder uitbouwen. De innovatieve features zoals een panorama schuifdak, het comfortabele zonnedek op het dak, het interieur design waar veel natuurlijk licht binnentreedt en de hoogwaardige meubels zorgen voor pure luxe en een groot comfort.

Bavaria werkt ook voor dit schip samen met het Italiaanse ontwerpbureau Too Design om een innovatief en stijlvol schip te creëren. Door het ruime in- en exterieur biedt het nieuwe jacht veel comfort voor alle personen aan boord.

Groot panorama schuifdak en 360° zonnedek op het dak,

De Virtess 420 Coupé biedt toegang naar het dak via een trap. De comfortabele wellness bedden op het dak bieden tijdens het relaxen een fantastisch uitzicht rondom. Een verder hoogtepunt is het brede panoramische schuifdak, die ervoor zorgt dat de bestuurder bij geopend dak over het windscherm kan kijken, zodat dat deze kan genieten met de wind in het gezicht.

Achterop bevinden zich meerdere zitmogelijkheden en een groot eetgedeelte, dat plaats biedt om meerdere gasten van lunch of diner te voorzien. Het hydraulische zwemplateau met geïntegreerde zwemtrap zorgt voor een makkelijke toegang van en naar het water.

Het salongedeelte met veel plaats en licht,

De brede glazen schuifpui zorgt voor een ideale ruimte indeling door het scheiden van salongedeelte met buiten. De glazen pui kan over de volle breedte open en zorgt er dan voor dat beide ruimten één vormen, maar kan eenvoudig weer gesloten worden voor optimale privacy.

Binnen bevindt zich het ruimtelijke en lichte salongedeelte met ruime zithoek en verstelbare salontafel. Met een magnetron, espressoapparaat, koelkast, spoelbak en breed werkblad voldoet de kombuis aan de verwachting van een hoogwaardige keuken. Daarnaast zijn er laden en kasten voor de nodige bergruimte.

Het startschot voor de nieuwe Virtess lijn is de première van de Virtess 420 Fly op de beurs in Cannes. De première van de Coupé volgt kort daarop in de herfst van 2012.

De Bavaria Virtess 420 Coupé is leverbaar vanaf € 396.759,- incl 21% BTW.


Specificaties:    
Lengte o.a.   13.60m
Breedte   4.21m
Doorvaarthoogte   4.55m
Stahoogte in kabine   1.95m
Diepgang maximaal   1.11m
Hutten   3
Slaapplaatsen   6
Gewicht vanaf   11000kg
Brandstoftank   1200L
Watertank   410L
Personen   12(CE-B)
     
   

Motorisering:

kW's PK's
Diesel:
2x Volvo D6-370 EVC / DPH 272 370
2x Volvo D6-400 EVC / DPH  294  400
2x Volvo IPS 600 incl. Joystick

 320

 435
     

© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap