Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


PROboot 30/36

PROboot 30/36
bekijk alle 13 foto's

Primeur PROboot:

Nieuw!! Bekijk via deze link de groepstest in de Waterkampioen versie 1 - 2017


Jansma Jacht heeft een nieuw schip aan haar portfolio toegevoegd namelijk de PROboot. De PROboot heeft twee types: de PROboot 30 en de PROboot 36.

Het polyester schip wordt in opdracht van ons geproduceerd in Engeland waar men bij uitstek in staat is een degelijk en zeewaardig, polyester schip te bouwen. De modellen zijn veelzijdig inzetbaar, zeer geschikt voor binnen, kustwateren- en open zee, en wat ons betreft een absolute “economische” CE-B gecertificeerde alleskunner.

Het is een traditioneel, tijdloos gelijnd schip met een prachtige rompvorm die berekend is op nagenoeg alle weersomstandigheden van ons noordelijke klimaat. Het schip is geschikt om het hele jaar gerieflijk te kunnen varen.

Beide modellen hebben een douche, toilet en 4 slaapplaatsen. De kombuis is gesitueerd in de salon en uitgerust met een koelkast en oven/fornuis welke naar wens leverbaar zijn op alcohol of gas. Vanuit de stuurhut kunt u de zelflozende cockpit betreden door de openslaande salondeuren. De cockpit kan naar wens ingedeeld worden voor het zeevissen of in de comfortabele lounge versie.

Om een goede prijs/kwaliteit en service te waarborgen, zijn alle installaties en motoren van Nederlandse makelij. De modellen zijn standaard uitgerust met een 80 pk. Vetus diesel met schroefas aandrijving en optioneel leverbaar met een 250 pk. van hetzelfde merk. Door middel van een robuuste roer hak is de propeller optimaal beschermd.


Inmiddels hebben wij de eerste PROboot 30 in onze verkoophaven liggen. U bent dan ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen!


De PROboot 30 is reeds getest. Lees hieronder de verschillende testen:

- Test 11.2016 door het blad Skipper (Duits watersportblad). Via deze link vindt u een uitgebreid verslag van deze test.
- Test 09.2016 door het blad WasserSport (Duits watersportblad). Via deze
link vindt u een uitgebreid verslag van deze test.

Specificaties PROboot 30    
 
Lengte inkl. zwemplateau   9.50 m
Breedte   2.99 m
Doorvaarthoogte   2.80 m
Stahoogte in kabine   1.85 m
 
Diepgang ca.   0.85 m
Hutten   2/3
Slaapplaatsen   5
Gewicht ca.   4300 kg
Brandstoftank ca.   220 L
Watertank   180 L
Personen   6 (CE-B)
     

Motorisering:

   
Diesel:  kW's  PK's
1x Vetus DIESEL 58 80
1x Vetus DIESEL 183 250
     

 

 


© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap