Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


C57 (NIEUW)

C57 (NIEUW)
bekijk alle 39 foto's

BAVARIA C57:

Bavaria Yachts presenteert een nieuw revolutionair zeiljacht en daarmee een nieuw type in de range, naast de CRUISER en VISION: de BAVARIA C57.

Het innovatieve ontwerp, de slimme lay-out, de hoogwaardige materialen en uitrusting i.c.m. de indrukwekkende zeilprestaties maken dat de standaarden enorm hoog liggen, niet alleen voor Bavaria. Something big is coming!

Op de persconferentie van Cannes werden de eerste tekeningen onthuld van de nieuwe C57. De elegante lijnen van de romp, het indrukwekkende zeilplan en de hoge prestaties van de C57 zijn het resultaat van de samenwerking van Bavaria met Cossutti Yacht Design. Deze Italiaanse ontwerper, bestaande uit Maurizio Cossutti en partner Alessandro Ganz staan bekend om hun prachtige en snelle zeiljachten. Cossutti heeft niet alleen prijzen binnen gesleepd met hun regatta jachten, maar ook met de serie gebouwde zeiljachten hebben zij vele prijzen gewonnen.

Met een bovenwinds zeiloppervlak van 136 m2, belooft de Bavaria C57 puur zeilplezier en uitstekende vaareigenschappen. Met twee roerbladen, kan de C57 eenvoudig op koers blijven met één druk op de knop. En komt de wind wat meer van achteren, met de 232 m2 gennaker, maakt de C57 al haar beloftes waar.

De cockpit is als geen ander zeiljacht van dit kaliber. De twee stations bieden een perfect uitzicht. De zeilen kunnen vanaf hier direct worden getrimd door de stuurman met behulp van vier grote lieren die op de stuurkolommen geplaatst zijn. De besturing van de C57 is dus niet alleen eenvoudig, maar kan ook met een kleine crew zeer goed bemand worden.

De crew en gasten kunnen in de kuip heerlijk genieten. De kuiptafels, die desgewenst kan worden verlaagd, veranderen de kuip in een lounge-gedeelte. Maar dat is niet het enige lounge-gedeelte aan boord: op het kajuitdak en op de boeg kunnen twee extra lounge-gedeeltes worden gecreëerd.

Er zijn een behoorlijk wat mogelijkheden in Lay-out benedendeks. De 3-cabine versie beschikt over een enorme eigenaarshut in het voorschip en twee gastencabines. De eigenaarshut in het voorschip laat niets te wensen over. Een kingsize-bed, een en-suite natte cel, een aparte douche en veel kastruimte maken deel uit van de standaard uitvoering. De twee ruime achterhutten zijn voorzien van twee dubbele bedden die in slechts een paar handelingen om te zetten zijn in enkele bedden.

Bavaria biedt twee versies voor degenen die liever vier slaaphutten aan boord hebben: een hut met stapelbed, die tevens gebruikt kan worden als extra badkamer of ruimte voor wasmachine en droger, of twee grote hutten in het voorschip in plaats van de grote eigenaarshut. Een 5-cabine versie kan eenvoudig worden gegenereerd i.c.m. de variaties. Tevens kan er een extra crew-hut worden gerealiseerd in de boeg van het schip.

Met 88 m2 leefruimte, biedt de Bavaria C57 de grootste woonruimte in zijn klasse. Bij binnenkomst via de zeer brede trap die naar de salon leidt, blijft u zich verbazen over de grootte van de C57. Er is een aparte loungehoek gerealisseerd aan stuurboordzijde. Daar tegenover is dé plek om met gasten en vrienden uitgebreid te dineren. De keuken, die zich uitstrekt over de gehele breedte van het schip, is ideaal om zowel in de haven als tijdens zeiltochten te gebruiken.

De productie van de eerste Bavaria C57 is al gestart. Dat betekent dat de eerste C57'ers volgend jaar al zullen rondvaren! In januari wordt is ze voor het eerste te bezichtigen tijdens de bootshow in Düsseldorf.   

De Bavaria C57 is al leverbaar vanaf € 441.529,00 inclusief 21% BTW en helemaal naar eigen wensen aan te passen. Voor meer informatie over dit schip kunt u eens langskomen bij Jansma Jacht Almere gevestigd in Marina Muiderzand.

Nu standaard voorzien van vele opties, zoals: warmwater boiler, electrische ankerlier, midscheepse verhaalklampen, teak op de kuipbanken en zwemplateau, luxe "Style" bekleding in het interieur en een accu pakket bestaande uit een 40Ah acculader en 2x 100 Ah AGM accu's.

De eerste beelden van het schip kunt u via deze link bekijken. 

Specificaties:  
Lengte o.a. 16,73 m
Romp lengte 16,16 m
Lengte waterlijn 15,50 m
Breedte 5,25 m
Diepgang standaard (optie) 2,52 m (1,99 m)
Gewicht 17.130 kg
Motor Yanmar 4JH80, 59kW Saildrive 80pk
Brandstoftank 500 L
Watertank 650 L
Grootzeil en rolfok standaard  136,5 m2

Masthoogte boven waterlijn

24,26 m
CE-Categorie A
Grootzeil 80 m2
Voorzeil 69 m2
Gennaker

232 m2

I

20,40 m
J 6,20 m
P 20,00 m
E 6,88 m
© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap