Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


Bavaria motorboats

Bavaria motorboats
bekijk alle 16 foto's

BAVARIA MOTORBOATS:
De topproducent van zeilboten is er zeker in geslaagd ook een groot deel van het marktsegment van de motorboten te veroveren. De ontwikkeling van de nieuwe modellen gaat razendsnel. Dat Bavaria de productie en ontwikkeling van de motorjachten zo fors aanpakt, past binnen het bouwconcept van de werf. Voor elk schip ontwikkelt deze een zo economisch mogelijke bouwmethode, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bavaria streeft daarbij naar een verschil in prijs bij aflevering van 20% tot 40% ten opzichte van boten in een vergelijkbaar marktsegment.

Voor de hele range is er de keuze uit een scala aan diesel- en benzinemotoren.   

De werf Bavaria bouwt hoogwaardige Life -Style Sportcruisers die emoties losmaken: Luxe, Imago en Prestige.

BAVARIA VIRTESS
Met de presentatie van de nieuwe Virtess lijn heeft Bavaria vanaf 2013 voor het eerst ook de Flybridge en Coupé modellen in haar programma. Het eerste model is de Virtess 420 Fly / Coupé. De nieuwe serie is in samenwerking met het gerenommeerde Italiaanse designerteam ‘Too Design’ ontwikkeld.

BAVARIA S-LINE
De werf Bavaria is bezig om de volledige Sport Line te verbeteren. Na de introductie van de nieuwe 36 als opvolger van de 35, is ook de 40 ontwikkeld, die de 39 opvolgt. De 36 en 40 zijn leverbaar als Coupé, Hard Top en
Open versie. De 36 en 40 hebben een volledig nieuwe dek indeling met veel meer zitplaats aan dek met behoud van voldoende ruimte voor de zonaanbidders. Ook het interieur is helemaal nieuw met gebruik van andere materialen, kleurstellingen en met een breed scala aan mogelijkheden voor de klant. Het geheel straalt luxe en comfort uit. 

De S45 verrast u met nog meer luxe en power. Bijna een jaar lang is het product management team samen met het wereldwijde dealer netwerk bezig geweest de wensen te inventariseren en te vertalen in het design van de S45.

BAVARIA E40 (Sedan & Fly)
Tot nu toe staat de werf Bavaria er om bekend dat zij snelvarende motorboten ontwerpt en produceert.

Bavaria heeft nu echter een heel nieuw model ontwikkeld, een absoluut nieuw concept! In samenwerking met de designers van Vripack in Sneek en het team van Bavaria produceren zij namelijk geen snelvarend schip maar een polyester waterverplaatser met comfort als speerpunt. Door hun expertise met de zeiljachten en motorboten zijn zij erin geslaagd de beste combinatie om aan de wensen van de klant te voldoen op een geheel ander niveau.

Snelheid bijvoorbeeld is in dit geval ondergeschikt bij de ontwikkeling van de motorboot.
Juist het tegenovergestelde wordt het belangrijkste: comfort, slimme  ruimtelijke  oplossingen, eenvoudig manoeuvreren en een zeer zuinig draaiende motor zijn de speerpunten in de ontwikkeling. Dit betekent ook dat de motorboot bijvoorbeeld bij uitstek geschikt is voor een andere markt, de charter bedrijven.

De primeur van de Bavaria E40 is gereed voor presentatie en leverbaar als 40 ft-er in een SEDAN en FLY versie, in een 2 of 3 cabine. Het model is naar onze mening een welkome aanvulling op de bestaande modellen range van Bavaria en bij uitstek ook geschikt voor onze binnenwateren.

© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap