PROboot 30

Met PROboot heeft Jansma Jacht heeft een nieuw merk aan haar gamma toegevoegd.

Het motorjacht wordt in opdracht van Jansma Jacht bv geproduceerd in Engeland waar het verleden heeft geleerd dat ze daar prima in staat zijn een degelijk en zeewaardig, polyester schip te bouwen. De modellen zijn veelzijdig inzetbaar, zeer geschikt voor binnen- en kustwateren en open zee, en wat ons betreft een absolute ‘economische’ CE-C gecertificeerde alleskunner.

Het is een traditioneel, tijdloos gelijnd schip met een prachtige rompvorm die berekend is op nagenoeg alle weersomstandigheden van ons noordelijke klimaat. Het schip is geschikt om het hele jaar gerieflijk te kunnen varen.

De PROboot 30 heeft een douche, toilet en vier slaapplaatsen. De kombuis is gesitueerd in de salon en is uitgerust met een koelkast en oven/fornuis die naar wens leverbaar zijn op alcohol of gas. Vanuit de stuurhut kan door de openslaande salondeuren eenvoudig de zelflozende cockpit worden betreden. De cockpit kan naar wens ingedeeld worden voor het zeevissen of in de comfortabele lounge versie.

Om een goede prijs/kwaliteit en service te waarborgen zijn alle installaties en motoren van Nederlandse makelij. Het model is standaard uitgerust met een 80 pk. Vetus diesel met schroefas aandrijving en optioneel leverbaar met een 250 pk. van hetzelfde merk. Door middel van een robuuste roerhak is de propeller optimaal beschermd.

U bent van harte welkom in Sneek om de PROboot 30 geheel vrijblijvend te bezichtigen.

Specificaties PROboot 30

Lengte inkl. zwemplateau 9.50 m
Breedte 2.99 m
Doorvaarthoogte 2.80 m
Stahoogte in kabine 1.85 m
Diepgang ca. 0.85 m
Hutten 2/3
Slaapplaatsen 5
Gewicht ca. 4300 kg
Brandstoftank ca. 220 L
Watertank 180 L
Personen 6 (CE-C)
Motorisering
Diesel: PK’s (kW’s)
1x Vetus DIESEL 80 (58)
1x Vetus DIESEL 250 (183)

Locatie Sneek

E-mail: info@jansmajacht.nl
Telefoon: +31(0)515-433390

Copyright © Jansma Jacht 2018  |  Realisatie website: Evenredig