Jansma Jacht Nieuws:

Verhuizing Jansma Jacht Almere naar Sneek:

 
Beste Bavaria relatie,

Het is zover! De verhuizing van Almere naar Sneek is begonnen. Wat betekent dat voor u als klant? De maanden Juli en Augustus gaan we geleidelijk over, wat zal betekenen dat we af en toe minder goed bereikbaar zullen zijn.

Voor vragen kunt u het beste een e-mail naar ons sturen (info@jansmajacht.nl) met de betreffende vraag. Wij komen daar dan zo snel mogelijk op terug. Staat u onverhoopt voor de deur en zijn we niet aanwezig belt u dan naar 036-5369333 of 0515-433390, we kunnen dan afstemmen waar we zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Onze excuses voor het mogelijke ongemak, we streven er naar om alles zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen om u vervolgens weer optimaal te kunnen voorzien met service vanuit onze vestiging te Sneek. Bent u in de buurt van Sneek? Komt u dan gerust langs, Zwolsmanweg 24-28, 8606 KC Sneek.

 

Nieuws Bavaria Yachts:

“In het meest recente persbericht heeft de werf Bavaria aangekondigd dat de productie gestabiliseerd is. De afgelopen twee weken hebben meer dan 30 jachten de scheepswerf verlaten en zijn overgedragen aan klanten.

Er zijn afspraken gemaakt met alle belangrijke leveranciers over verdere leveringen. De managers en beheerders zijn een investeerdersproces gestart voor Bavaria Yachts en het doel is om in juli 2018 een belegger te kunnen presenteren. Zij gaan door met ondernemen en zijn stellig van plan met een nieuwe investeerder het komende bestelseizoen in te gaan. Bavaria accepteert orders voor de levering van nieuwe Bavaria’ s”. Wij zijn positief gestemd over het nieuws van de werf Bavaria en wij houden u op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,
JANSMA JACHT

Ronald Jansma

Past events:

Motorboot Sneek
International Multihull Boat Show

Ontvangt u onze digitale nieuwsbrief al? Meld u nu aan en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Locatie Sneek

E-mail: info@jansmajacht.nl
Telefoon: +31(0)515-433390

Locatie Almere

E-mail: info@jansmajacht.nl
Telefoon: +31(0)36-5369333

Copyright © Jansma Jacht 2018  |  Realisatie website: Evenredig