Wilt u uw boot verkopen dan bent u bij Jansma Jacht aan het juiste adres.

Besluit u tot verkoop en gunt u ons de opdracht dan bieden wij u:

  • Gunstige voorwaarden, no cure no pay
  • Optimaal rendement
  • Begeleiding verkooptraject van A tot Z
  • Internationale presentatie
  • Deelname aan nationale- en internationale watersportbeurzen
  • Botenshows op eigen locatie
  • Uitstekende faciliteiten op onze A1 locatie in Sneek

Gunstige voorwaarden, no cure no pay

Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Met andere woorden, alleen wanneer uw schip verkocht wordt bent u een courtage verschuldigd over de verkoopprijs. Indien u besluit uw schip via onze bemiddeling te verkopen dan komt het schip eerst gedurende 6 maanden in onze verkoophaven in Sneek. Lukt het niet gedurende de afgesproken periode het schip te verkopen dan is het mogelijk in overleg met u de periode te verlengen.

Optimaal rendement

Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u voor een nadere kennismaking en bezichtiging van uw schip. Voor beide partijen is het van belang om een reële vraagprijs van het schip vast te stellen. Immers, een reële vraagprijs bepaalt mede een optimaal rendement en vlotte verkoop van uw schip.

Begeleiding verkooptraject van A tot Z

Vanaf het moment dat uw schip in onze verkoophaven afgemeerd ligt is het in goede handen.
Wij houden het schip schoon en zorgen voor een zo gunstig mogelijke presentatie.

Indien er een serieuze koper is voor uw schip, dan wordt in overleg met u besloten tot verkoop.
De transactie wordt contractueel vastgelegd, wij bemiddelen bij de expertise, aankoopkeuring en als dat nodig is bij een financieringsaanvraag. Kortom wij begeleiden het hele verkooptraject tot op het moment van aflevering.

Zekerheid is belangrijk als het om geld gaat. Als lid van de HISWA kunnen wij bij verkoop transacties gebruik van de derdengeldenrekening van de HISWA. Dat betekent dat u en de verkoper ervan verzekerd zijn dat uw geld gewaarborgd blijft tot op het moment van de overdracht van het schip.

Internationale presentatie

Natuurlijk besteden wij ook veel aandacht aan de marketing van uw schip. Het internet is daarbij een belangrijk en onmisbaar instrument. Wij plaatsen specifieke informatie over uw schip op onze eigen website welke maandelijks door duizenden bezoekers bezocht wordt.

Niet alleen op onze eigen website presenteren wij uw schip. Al snel ontdekt u uw schip ook op een aantal andere drukbezochte internetsites. Daarnaast adverteren wij in een aantal vooraanstaande watersportmagazines en minstens zo belangrijk, wij hebben een uitgebreid eigen netwerk van potentiële klanten die serieus op zoek zijn naar een schip.

Deelname aan nationale- en internationale watersportbeurzen

Wij presenteren ons aanbod tijdens de Hiswa te Water en Boot Düsseldorf.

Botenshows op eigen locatie

2 x per jaar organiseren wij samen met Motorbootsneek een voor- en een najaar show op onze locatie in Sneek. De shows zijn een succes en trekken elk jaar meer bezoekers uit het binnen- en buitenland.

Uitstekende faciliteiten op onze A1 locatie in Sneek

Wij beschikken over een multifunctioneel watersportcomplex met een verkoophaven, showrooms, een full service werkplaats, een botenlift, geïsoleerde loodsen voor de winterberging, bootstalling met staande mast buiten op het terrein en doe het zelf loodsen. Meer over service →

Lidmaatschap