Jansma Jacht: Bavaria & Nautitech

Jansma Jacht is vanaf het prille begin de importeur de voor de Benelux van Bavaria motorboten en de  Nautitech catamarans. De showroom en de verkoophaven van onze A1 locatie in Sneek leent zich uitstekend voor een optimale presentatie van de modellen van Bavaria & Nautitech. Jansma Jacht heeft een enthousiast, gekwalificeerd verkoopteam dat u uitstekend kan informeren over de verschillende nieuwe modellen van Bavaria en de Nautitech catamarans.

Bavaria Yachts

Bavaria bouwt hoogwaardige motorboten  die emoties losmaken:
Luxe, Imago en Prestige. Door de samenwerking met top designteams en hun eigen expertise met de motorboten en zeilboten is Bavaria in staat om aan de ultieme wensen van de klant te voldoen.

Voor elk type motorboot ontwikkelt Bavaria een zo economisch mogelijke bouwmethode, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Om de hoge kwaliteit van de jachten te garanderen, wordt er met de nieuwste 3D-ontwerpsoftware, hoge precisie CNC-machines en robot, geklimatiseerde productie ruimtes, automatische lakstraten met UV-uitharding en lasertechnologie gewerkt. In het eigen testcentrum worden onder meer motor-, stabiliteit- en hellingtesten uitgevoerd.

Ontdek ze hier >

Nautitech Catamarans

Jansma Jacht is dealer voor de Benelux van de Nautitech catamarans. Nautitech catamarans is gevestigd in Rochefort, Frankrijk en is gespecialiseerd in de productie van luxe zeilcatamarans.

Nautitech was de eerste die het concept van open wonen aan boord voorstelde, waarbij de salon en de cockpit worden gecombineerd tot één ruim, functioneel woongedeelte. Nautitech catamarans begrijpt hoe belangrijk sensaties aan het roer zijn voor hun klanten en legt gelijke nadruk op zeilvermogen en comfort. Tot op heden heeft Nautitech catamarans 150 medewerkers en worden er 50 catamarans per jaar gebouwd.

Ontdek ze hier >

Jansma Jacht BV

Zwolsmanweg 24-28 (’t Ges)
8606 KC  Sneek, Holland
E-mail: info@jansmajacht.nl
Telefoon: +31(0)515-433390

Copyright © Jansma Jacht 2018  |  Realisatie website: Evenredig